KK
Ми завжди на зв'язку у соцмережах:  
 
       
 
Facebook instagramm youtube  

Багатоканальний:
048 737 61 71
 
Продажi та консультації з турів.
+380504161223
 
Продажі квитків:
Міжнародна практика студентів:
 
+380503916050


email E-mail
 
Загальні питання:
info3
 
Бронювання турів:
zayavka4
 
Бронювання квитків:
bus
 
Індивідуальні запити:
book4
 
Дитячий та молодіжний відпочинок, фестивалі:
festival4
 
       

 

    ОПЛАТИТИ

visa mastercard

Новости

13 Июня 2023УВАГА! Інформації про забруднення узбережжя Болгарії після руйнування греблі немає!

У зв'язку з інцидентом на греблі "Нова Каховка" в Україні та побоюваннями турист ...

Все новости
'
Главная Компанія Новости Офіційне повідомлення про внесення змін до умов страхування з 01.07.2020

Офіційне повідомлення про внесення змін до умов страхування з 01.07.2020

Оценить материал
★★★★★
5 баллов на основании 1 голосов

03 червень 2020

Шановні Клієнти та Партнери!

З метою захисту інтересів громадян України, які планують туристичні та ділові подорожі за кордон або по території України, страхова компанія ПрАТ «Європейське туристичне страхування» повідомляє про внесення змін в умови страхування, а саме:

1. В частині страхування медичних витрат та від нещасного випадку

    1.1. Без збільшення вартості страхування до переліку ризиків програми А  включено ризик «відшкодування медичних витрат, здійснених на діагностування та лікування Застрахованої особи на COVID-19».

    Відшкодування витрат здійснюється в межах страхової суми по полісу.

   1.2. Витрати на перебування Застрахованої особи на самоізоляції, карантині або обсервації під час перебування у подорожі без підтвердження діагнозу COVID-19 умовами страхування не покриваються.

    1.3. Витрати на повернення Застрахованої особи з країни подорожі до місця постійного перебування (проживання) після закінчення самоізоляції, карантину або обсервації без підтвердження діагнозу COVID-19 умовами страхування не покриваються

    1.4. Витрати на повернення Застрахованої особи з країни подорожі до місця постійного перебування після закінчення стаціонарного лікування Застрахованої особи з діагнозом COVID-19 покривається умовами страхування програми В.

2. В частині страхування фінансових ризиків

    2.1. Договір страхування з умовами «Відміна/переривання подорожі» може бути укладений не менше ніж за 7 днів до початку подорожі.

    2.2. До переліку випадків, які можуть бути причинами відмови від подорожі або переривання подорожі, додано «Лабораторно підтверджене захворювання Застрахованої особи на COVID-19».

    2.3. Обсервація, самоізоляція Застрахованої особи, як до так і після початку подорожі, через контакт з хворим на COVID-19, без встановлення Застрахованій особі діагнозу COVID-19, не будуть визнаватися страховими випадками, а навпаки додані у виключення з них.

    2.4. Переривання подорожі внаслідок відмови Застрахованій особі у в’їзді в країну призначення буде визнаватися страховим випадком за умови, якщо така відмова мотивована підозрою органів влади країни подорожі на незаконну трудову міграцію Застрахованої особи або підозрою наявності у Застрахованої особи захворювання COVID-19, якщо цей діагноз буде лабораторно підтверджений висновком ПЛР-тесту в Україні, який в свою чергу має бути пройдений не пізніше 3 (трьох) днів після повернення до місця постійного перебування (проживання).

Зазначені вище зміни вступають в силу по договорам страхування укладеним починаючи з 01 липня 2020 року.

Правління ПрАТ «ЄТС»

Отзывы про Офіційне повідомлення про внесення змін до умов страхування з 01.07.2020 (0)

Оставить отзыв

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер